joi

Franturi de istorie recenta- alegeri 2009

De ce a pierdut opozitia actuala alegerile din 2009 si de ce vor pierde in continuare, daca simpatia lor va ramane in jur 50%.
Ne este greu sa trecem peste alegerile din 2008, 2009 cand au fost masacrate voturile electoratului.

 Vom descrie un scenariu cu franturi de informatii din strada si unele presupuneri logice.

 Cum sefi comisiilor electorale , sefii BEC judeteni si central au fost nominalizati de putere,  au  accepat la numaratoare procese verbale semnate doar de sefii comisiilor de votare , procesele verbale originale semnate de toti membrii comisiei de votare disparand sau puse deoparte.

 BEC judetene au transmis de asemenea procese verbale semnate doar de o parte a membriilor comisiilor si cu posibile semnaturi in fals, centralizarea facandu-se la BEC Central, pe baza copiilor transmise prin fax si mai apoi centralizate in original, saci cu voturi lasate la intamplare, cu probalitatea ca scii sa fie inlocuiti sau doar continutul acestora  si multe alte inamplari care au fost contestate la BEC central, dar nu au fost luate in considerare.

S-au luat in schimb contestatiile privind voturi anulate in care se avea certitudine ca nu vor influienta numaratoarea trucata initial, facand doar o demonstatie de ,,corectitudine".
Daca ar fi fost reluata numaratoarea voturilor si verificarea autenticitatii semnaturilor din procesele verbale surpriza ar fi fost imensa.
 Asta fara sa luam in calcul strainatatea unde sefii comisiilor de vot au fost ambasadorii numiti de putere, in tara fiind trimise clone ale proceselor verbale, fiind oprite trimiterea in tara a documentelor de alegeri si inregistrarea camerelor video.
Era dovada clara a masluirii.

Nu este lipsit de importanta sa reamintim ce spune strada privind modelul de propaganda electorala in comune si sate.
 Se spune ca la impartirea produselor alimentare sosite de la U.E , reprezentanti ai primariilor se duceau acasa la sateni, iar semnatura se dadea pe un tabel sub care era o Biblie, prin care se amintea cine da cadoul si cu cine trebuie sa voteze.

Un alt mod de achizitii de viitori votanti se facea la birtul satului, unde se dadea bautura pe datorie .  Stergerea datoriei se facea pe votul la comanda.
Actiunea avand un real succes a fost multiplicata prin acordarea a cata 10 mi de euro tinerilor liberali cu scopul de a atrage pe acelasi model si mai multi votanti.
Rezulta clar cine sant de fapt sustinatorii unor partide, fara sa mai spunem ca acestia erau baza utilizata la turismul electoral la toate sectiile speciale, primind mancare, bautura si bani de buzunar , garantandu-li-se acoperirea in fata legii.

-Cum este posibil ca softul preconizat sa inlature posibilitatea votului dublu sau multiplu sa se defecteze inainte de alegeri cum s-a practicat de atatea ori.
 De ce s-a renuntat la carnetul de alegator, doar ca sa se poata frauda voturile?
 Cum explicati ca oameni fara posibilitati materiale odata la 4 ani ii apuca dorul de excursii prin tara ?
 S-a estimat ca numarul acestor turisti a depasit 250 mii la nivel de tara si au votat la cel putin 4 sectii electorale speciale.
Deci peste un milion de voturi pot vicia cert rezultatul vointei populare.

La aceasta adaugam strainatatea unde ambasadorii numiti politic sant sefii de comisii electorale din ambasada iar daca nu raspund la comenzi sant ilocuiti.
 Este clar ca nici unul dintre acestia nu-si risca scaunul caldut unde oricum nu fac nimic .
 Deci risca si trimit la comanda procese verbale false, iar BEC le considera valabile pana la verificari ulterioare, care nu mai au loc.

 Se stie ca inregistrarile camerelor din sala de vot au fost distruse ca sa nu poata fi proba de contestare.
Vezi cazul cel mai mediatizat cu martori al ambasadei din Paris unde au votat in 14 ore 7 mii de electori la 2 cabine de vot , plus completare obligatorie a unei declaratii si multiplicati la toate ambasadele.

In concluzie Geoana a castigat voturile cu peste 60%.
 De ce credeti ca multi cetateni nu mai merg la vot, cand sant siguri ca votul lor va fi anulat de votul platit sau furat.
Nu am inteles nici acum, de ce a fost acceptata numaratoarea puterii,  fara a fi contestata la Curtea Europeana daca era nevoie ,  pentru a primi forma de acceptiune si legalitate .
S-a dovedit inca odata ca, pe aceste legi electorale, ca cel care numara voturile castiga de fapt alegerile.
Sa nu existe nici un mod de a verifica concluziile BEC si documentatia aferenta ?

Ne intrebam de ce legea nu prevede ca alegerile sa le supravegheze Consiliul Magistraturii, organism apolitic, cu drept de a numi sefii comisiilor de vot , locale, judetene si BEC dintre judecatori , procurori care nu pot fi contestati , avand drept si obligatie de analiza a contestatiilor , MAI avand doar oblgatia de a asigura organizarea materiala si securitatea procesului.

 Daca vom accepta ca partidul de la putere, indiferent care ar fi acesta, sa organizeze alegeri in Romania, democratia nu va exista, iar votul va fi deturnat si contestat.

Se deduce in acest mod ca ministrul MAI trebuie sa fie apolitic si sustinut de toate partidele din parlament pentru a asigura echidistanta , echilibrul si corectitudinea in relatiile cu oficialitatile locale dar si cele din alegeri.
Nu mai vrem niciodata ca statul la toate nivelele de reprezentare sa fie condus dictatorial dupa ,, principiul ghici ghicitoarea mea”.

Ne aducem aminte cu amarniciune de cei 17 mii de specialisti ai guvernarii Constantinescu care au facut lista celor 17 intreprinderi de inchis si s-a tot continuat pana la 170  de intreprinderi, atunci ne-am spus ca asemenea tip de guvernare, care a redus speranta a milioane de oameni, nu trebuie sa mai existe in Romania niciodata, trezindu-ne astazi cu o guvernare care finalizeaza cu expertiza procesul, luand complet speranta a 17 milioane de oameni, la comanda unui singur om .

Revenind la democratie, presedintele Constantinescu, cu PNT-cd ca varf de lance in conducerea guvernului ne-a dat o lectie de domocratie autentica cu riscul de a nu intra in parlament, desi, daca ar fi folosit metodele actuale ale PDL din 2008 si 2009 castigau alegerile in mod detasat in 2000.
N-au facut-o si ii felicitam pentru asta .
Meritau si numai pentru acest lucru sa fie reprezentati in parlament.

Este si acesta un motiv sa protestam,  pentru ca alegerile nu se desfasoara corect dupa legea actuala, si solicitam inlocuirea ei.
Ne amintim ca in 2008, 2009 circula sloganul ,,Nu vor putea fura cati vom vota” si iata ca ne-am inselat amarnic, furand exact cat au avut nevoie.

Dorim revenirea sperantei in Romania si mandria de a fi roman!
Ce ne mai dorim?
 Urmariti capitolele aplicate pe domenii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu