miercuri

Atentionare!

Vrem sa avertizam ca sant pregatite de putere scenarii pentru HOT NEWS cu stiri Prime time , breaking, pentru perioada din preajma alegerilor si nu numai , din zona, DNA, cu avantaje sociale, mariri de salarii si pensii , pentru a fi ocupat timpul de raportaje si emisiuni ce pot deranja puterea.

O sa vedem impresionante manifestatii pro putere care vor inspira groaza pe strazi, organizate de firmele PDL-iste cu angajatii care depind de acestia, sau chiar din regiile de stat, pe care le controleza in totalitate primind compensatii in zile libere si prime de participare la mars.
Au arsenalul pregatit, ceea ce opozitia nu are.
Va fi un ,, deja vu’’.

Speram ca nu ati uitat acordarea de guvernul Boc a cate 10 mii de euro fara ramburs pe proiecte ,,BAR’’ tinerilor pdl-isti pentru amenajari de baruri cu mandatul de a atrage tineret votant prin metode specifice .
Este o temere ca momentul 2009 se va repeta.
Este un scenariu facut in vest chiar daca aparent lucrurile stau altfel.
Crede-ti ca SIE nu cunoaste acest scenariu ?
Intamplator Ungureanu sau Melescanu au riscat o cariera sigura, fara sa fi cunoscut acest scenariu ?

Vestul nu doreste dezvoltarea Romaniei cu adevarat cel putin pentru moment, deoarece am deveni o piata concurentiala pentru tarile lor.
Este mai bine pentru ei, pe timp de criza, sa ramanem o simpla piata de desfacere pentru produsele lor si sa exportam in continuare, inteligenta si mana de lucru ieftina pentru lucrari unde cetatenii lor nu doresc sa munceasca, adica acele sectoare numite de ei ,,murdare’’si ocazionale.

Pe baza acestor argumente atentionam si credem ca alegerile din acest an sant facute, iar vestul va inchide din nou ochii, ,,dezinteresat’’.
Nu va bazati pe ceea ce dau sondajele actuale pentru ca s-a mai intamplat asta.
Pe acest scenariu nu surprinde atitudinea ambasadei americane de lauda a regimului de la Bucuresti .
Este sub 30% sprigin din vest pentru democratizarea Romaniei, politica indusa si de ambasadele Romaniei.

In aceasta situatie se recomanda utilizarea acelorasi arme cu ale adversarului si daca se poate mai inteligente.
La razboi ,ca la razboi , totul este scuzabil pentru castigarea razboiului.

Multumim d-lui academician Giurascu pentru lectii si atitudine civica.
Multumim celor care mentineti treaza speranta acestui popor umilit.
Am fi interesati cate din propunerile facute ,,din strada’’ vor fi luate in considerare sau vor lua o forma calificata in programele partidelor politice.

Speram ca poporul roman este suficient de inteligent pentru ca alegerile sa fie castigate din primul tur, pentru a veni in spriginul guvernului si a economisi si banii necesari organizarii celui de-al doilea tur.

Fiecare vede istoria recenta dupa experientele si mediu in care le-a trait sau dupa cat de interesat este de castigul imediat, pentru care-si vinde sufletul si pentru care isi cauta argumentele de scuza.
 Noi am incercat sa o spunem pe cea traita de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu