miercuri

Eu cu cine votez ?

Va transmit acest mesaj din dorinta de a arata cum gandesc o parte din concetatenii d-voastra si a inerca sa ne elucidam cine merita votul nostru.
Am vazut pe site-uri comentarii a protestului strazii pro putere, de oameni desprinsi de realitate sau cu realitatea deformata de educatia in spiritul puterii, oameni care nu au avut o suferinta sociala , ei sau familiile lor, comentarii facute din birourile lor caldute, unde au timp si oricum nu fac mare lucru, fiind platiti din banii nostrii.
As fi dorit sa vad si un comentariu a unui tanar ai caror parinti au avut de suferit atat in regimul comunist cat si in cel actual, care sa le transmita ceva din suferinta lor.
As dori sa-i consulte si doar pentru experienta lor de viata si sa nu-i trateze ca pe istorie, deoarece este in joc viitorul lor.

Am conceput acest program – forum apolitic ca un semnal de alarma pentru durerea celor din strada cu care ma identific,  dar si din dorinta de reaminti oamenilor suferintele recente prin care au trecut si trec in continuare si in care isi pot expune parerile lor .
  Sunt convins ca cei ce gandesc ca mine sunt milioane, dar nu-si pot expune crezul, din diferite motive si ii inteleg.
Intr-o societate nedemocratica sant prea multe intrebari fara raspuns sau cu raspunsuri de ,,lemn’’ de care ne-am saturat.

Oamenii sunt si vor fi in strada, pentru ca li s-a furat in primul rand identitatea, respectul, democratia, libertatea si viitorul copiilor lor.
Solicit sprigin pentru cei 9 milioane de saraci ai Romaniei care nu navigheaza pe internet pentru ca nu il au sau nu au banii necesari sa-si cumpere un ziar.

Este nevoie sa intelegem ce inseamna DEMOCRATIA autentica motiv pentru care solicit sprijinul               mass mediei autentice.


Exista riscul ca pana sa punem stampila pe un buletin de vot, sa fie oferit electoratului ceva mariri de pensii , salarii sau alte cadouri otravite, multi din concetatenii nostrii cu memorie scurta sa fie din nou indusi in eroare.

Am vazut cum cetateni onorabili pana mai ieri, realizatori actuali la posturile puterii s-au transformat in nevrotici, ori de cate ori raspunsurile interlocutorului nu corespunde cu fisa postului, strica echilibrul si scopul emisiunii concepute initial.
Inspira mila, pozand in patrioti , stiind ca trebuie sa faca ceva in care nici ei nu cred.
Se vede ca toti au un pret pentru care isi vand constiinta.

Stim ca un ziarist profesionist are constiinta informarii, corecte a cetateanului si suficiente arme si bagaje de cunostiinte politico-istorice sa-l serveasca pe acesta si nu puterea vremelnica oricare ar fi aceasta.
 Surpriza este ca o parte buna a ziaristilor care au sustinut puterea actuala la inceputurile sale, au revenit la normal, spunand adevarurile cunoscute de ei si devoaland crimele comise impotriva cetateanului, dovedind ca au caracter si profesionalism.

Am gandit initial sa scriu doar un manifest pentru strada pe un format A4.
Scriindu-l am simtit durerea celor din strada, poate ultima farama de patriotism care nu poate fi stinsa, care m-a obligat sa dezvolt acest manifest , pe care-l consider doar un rezumat al rezumatelor a ceea ce vor sa transmita acesti oameni.

Oamenii au obosit sa ceara in strada drepturi, fara sa li se ofere nimic .
Oare stategii opozitiei si-au atins scopul?
Sa le aratam ca s-au inselat !
S-a facut o ,,reforma’’ de forma, pentru a ne dovedi ca santeti ocupati si ca nu aveti timp de problemele ,,minore’’ ale cetateanului.


Stiu ca nu am respectat regula site-ului de a fi scurt si la obiect, dar cele ce va scriu nu sant nici scurte si nici obiecte, ci fapte reale, atat cat le cunoaste strada si cu cat au fost informati .

Multi din cei cu care am discutat si m-au inspirat, au declarat ca simt o teama mai acuta decat in vremea lui Ceausescu sa-si expuna parerile public, chiar pe site sau sa participe la mitinguri, de teama pierderii locului de munca, intrucat toate functiile cat de mici au fost acordate pe sprigin sau racolari politice, iar listele de restructurari functioneaza.

Le este teama ca si telefonul mobil inchis le este ascultat, motiv pentru care nu-si exprima nici acasa parerea sincera despre actualul sistem politic.
 Si atunci mai putem spune ca santem LIBERI !?

 Vom incerca o analiza profana a politicilor partidelor pe esicherul lor politic.
Ceea ce am vazut pana acum este un amestec de doctrine ale partidelor de dreapta cu politici de stanga si invers de nu stim pana la urma sa anticipam ce sa votam .
 Se pare ca pana acum am votat promisiuni, ceea ce a condus la bulversarea intelegerii si opiniilor electoratului.

 Se pare ca multi dintre politicieni au interesul mentinerii acestei stari existente, de nedumerire, pentru asi mentine sansele sa fie realesi, utiluzand tehnici de manipulare, pentru inducerea in eroare a electoratului.
S-a ajuns pana la aplicarea tehnicii ,,mortii caprei vecinului” considerandu-se multumiti cu aceasta situatie, ca vecinul o duce mai prost decat el, necomparandu-se cu veniturile europene de 10 ori mai mari.

 Am constatat ca la fiecare alegeri generale s-a votat pe principiul ,,Gica contra” majoritatea votand opozitia pentru nerealizarile puterii de moment.
Aceasta necunoastere a fenomenului politic conduce de fiecare data la aparitia partidelor nemultumitilor atrasi prin manevre ce exploateaza sentimentul nationalist sau asculta docil de informatiile denaturate voit a partidelor de televizor.

 Nimic nu poate fi mai daunator unei democratii autentice decat mentinerea acestei pseudo politici generalizate.
Cine ar trebui sa ne reprezinte si sa asigure speranta reala si de durata acestei tari, nu stim si vom vota din nou doar impotriva puterii, pentru ca, de regula nu avem memoria derularii etapelor politice din Romania.

 Vom incerca sa ne explicam doctrinele fiecarui partid asa cum il stim noi din perioada in care a functionat pe scena politica din ultimii 22 de ani fara sa avem pretentia ca am fost suficienti de echilibrati istoric.

   PNT-cd
- urmas a unui partid istoric, cu mari oameni de stat care au contribuit decisiv la Marea unire si intemeierea statului roman modern. Era un partid al marilor propietari de pamant, ce a racolat si taranii instariti asa zisi chiaburi , care munceau desculti alaturi de taranii saraci, pentru a asigura existenta comunitatii.
 Denumirea de ,,taranesc” a fost luata nu pentru a reprezenta taranul roman, ci pentru a se reprezenta pe ei, taranul fiind un elector cointeresat doar de primirea a ceva produse agricole sau scutiri de impozite pentru votul lor, situatie identica cu cea de azi.
 Dupa revolutie s-a inscris cu completarea –cd (crestin democrat) pentru a racola adepti suplimentari, intrucat taranii autentici s-au pauperizat.

 Pozand in victima dar si de spriginul presedintelui Constantinesu, in 1996 a luat cele mai multe procente dintre partidele de opozitie si a format guvernul impreuna cu PD si UDMR, iar impreuna cu minoritatile a avut majoritate si in Parlament.
 Fara sa punem oportunistii si profitorii cam aceiasi , trecand dintr-o barca in alta dupa valul de interese cam 10% de fiecare data.

 Guvernul taranist a dat legea ,,Lupu” legea retrocedarilor de paduri si pamanturi unde pe langa cei in drept sa primeasca, s-a putut da oricui cerea si putea dovedi cu martori falsi , fiind acceptate ca argumente pe baza acestei legi de judecatori.

 Escrocheriile si parteneriatul excroci - justitie nu au incetat sa apara, legiferand de fapt  taierile ilegale, adica jumatate din padurile Romaniei.
-A realizat cea mai mare cadere economica a Romaniei .
 Daca a preluat de la guvernul PSDR o crestere economica de 3%, in 1996 a ajuns in 1999 la vestita crestere negativa de minus 2% si starea de incapacitate de plata.
-A realizat cel mai mare val de somaj si vanzarea pe nimic a mai mult de jumatate din economia romaneasca.
 S-a inregistrat falimentul celor mai multe firme de stat si banci romanesti, fiind inregistrat primul mare rapt din avutia nationala.
 Daca dam timpul inapoi cred ca in 3 ani am pierdut la valoarea fondurilor fixe si circulante, fara sa punem valoarea umana profesionista si pregatita, peste 200 miliarde de euro.
 - Atu politic pentru PNT-cd si de bun simt, este ca nu a fortat prin tehnici folosite de altii castigarea din nou a alegerilor, fapt de care a profitat PD si UDMR aruncand in curtea PNT-cd esecul guvernarii 1996-2000, iar presedintele Constantinescu a resimtit aceasta rusine ne mai candidand.
,,Norocul” momentului a fost ca d-l Isarescu a acceptat conducerea guvernului in anul 1999-2000 si avand mana libera a reusit prin masuri corecte sa stabilizeze economia ducand-o catre crestere  spre ,,zero’’%.
Oferta electorala: alegeti-ne pentru a continua ce am inceput.
 PD
– partid desprins din FSN (Frontul Salvarii Nationale) care a condus Romania impreuna cu PNT-cd intre 1996-2000 si 2008-2012.
 A fost inca de la infiintare un partid al oportunistilor avandul ca varf de lance pe Petre Roman si Basescu. Prin manevre obscure Basescu il inlocuieste pe Petre Roman la congresul PD .

Afland ca de fapt a gresit tabara, infiinteaza un nou partid FD (forta democrata ) care de asemenea a fost un esec. Esecul lui se datoreaza din vremea cand a fost prim ministru , declarand ca industria romaneasca este un morman de fiare vechi si tratand-o caatare si-a pierdut simpatia populara, fiind doborat de mineri in iunie 1990 si pe fondul revoltelor strazii .

 Este bine de mentionat cine era ministrul transporturilor in guvernul Roman, binenteles Basescu care ia supravietuit acestuia, punand la dispozitia minerilor trenurile pentru Bucuresti.
 Prin masuri oportuniste si dictat dupa 1996, PD darama cateva guverne ale Conventiei democrate pentru asi impune metodele propiilor interese .
 A corupt si PNT-cd sa fie partas la rapt in toate formele lui.
 Istoria va consemna realitati care au inceput sa fie scrise chiar de fostii simpatizanti.

 Fara sa intram in amanunte mentionam ca senzatia traita atunci a fost de scufundare si disparitie a eu-lui romanesc , sentimente care sau repetat odata cu noul regim Basescu de dupa 2008.

 Este partidul care a infuentat negativ guvernarea Constantinescu care a si declarat ca a fost invins de securisti.
 In 2006 intra din nou la guvernare cu alianta ,,DA” alaturi de PNL, Basescu castiga presedentia, dar conform conventiei initiale PNL, preia postul de prim ministru .
 Dupa incercari repetate pe acelasi model de asi relua politica pd din 1996- 2000 sfarsesc prin a fi exclusi de la guvernare , tara fiind guvernata de PNL ca guvern minoritar, cu sustinere PSD in parlament .

Prin manevre specifice de santaj PNL–ul este rupt , iar o treime din conducerea acestuia trece de partea PD, infiintand un nou partid prin absortie cu denumirea de PDL.
 Spre ghinionul lor si norocul tarii, nu au fost suficienti tradatori santajabili care sa paraseasca PNL si PSD, atat cat sa poata face majoritate in parlament.
 Daca manevra le-ar fi reusit destructurarea statului numita reforma ar fi fost grabita cu aceiasi perioada.

 In anul 2008, chiar daca alegerile au fost castigate de alianta PSD+ PC si constituind alaturi de PNL si UDMR o majoritate constitutionala sa faca guvern, Basescu fiind  presedinte, acorda impotriva Constitutiei formarea guvernului PDL cu care se confunda electoral, impotriva Constitutiei , cu mai putine voturi in alegeri, pe motivatia care nu este prevazuta nicaieri, pentru ca are un deputat in plus in parlament, inventie prezidentiala pentru scuza actiunii.

 Din declaratia presedintelui din 2008, retinem replica legendei istorice a lui Mihai Vitezul,asta-i pohta ce-am pohtit’’.
 Masurile ulterioare si rezultatele se vad.
 De la o crestere economica de 8,5% in 2008 am coborat in 2010 la o crestere negativa sub zero, ca sa se poata spune ca tehnic pe 2011 este crestere fata de 2010.

Argumentele folosite ca masurile luate de PNL in 2008 nu erau sustenabile a fost o minciuna, greseala elementara comisa a fost schimbarea brusca politicii economice de la politica economica profesionista, la politica de amator , prin marirea fiscalitatii ceea ce a dus scaderea incasarilor la buget prin inchiderea a  135 de mimii de firme cu 750 mi angajati cu carte de munca, plus 500 mi care lucrau zilieri in constructii si agricultura.

 Masurile luate au condus la contractia economica cu 9% in primi 2 ani de guvernare , fara sa asigure un minim de investiti cu multiplicare.
Majorand fiscalitatea a redus numarul firmelor straine ce activau in Romania, si blocand la granita pe cei ce mai aveau intentia sa vina, izoland economia Romaniei de perspectiva cresterii.
Se stie ca toti banii complementari la fondurile europene au fost cheltuiti doar de dragul cheltuirii,  pentru interesele economice a oamenilor de partid.

Mentionam inca o declaratie a presedintelui ca  ,, puterea politica o detine acela care are puterea economica.
 Deci deviza ,, totul pentru front totul pentru victorie” este reluata si adaptata momentului, fara sa se tina cont de ,,cadavre”.
A lasat  intentionat ca o treime din economia Romaniei sa fie economie subterana, adica 42 mld euro, ce intra in buzunarele clanurilor politico-mafiote, adica o treime din economia Romaniei, ce au contribuit la alegeri , cu promisiunea ca vor avea mana libera.

Celelalte stiri despre actualul PDL le gasiti in presa zilei iar afacerile dubioase pe porcisme.ro
Oferta electorala: Alegeti-ne! Santem cei mai buni, doar v-am aratat aceasta.
Vedeti ce bine va e cu noi!
Va dam zilnic circ pe piine.
Platim voturi in campanie pentru ca ii veti da inapoi inmiit.
Avem noi grija de banii vostrii! .
Inca nu am adunat suficiente averi!

PRM
-partid nationalist cu alunecari de extrema stanga , exploateaza nationalismul roman in antiteza cu cel maghiar mentinand o stare permanenta de tensiune etnica .Daca aceasta tensiune nu exista trebuie inventata de extremistii romani sau maghiari deopotriva .
-Nu are decat un program electoral extemist.

 UDMR
- Uniune politica a etnicilor maghiari cu scop initial de reprezentare a acestei etnii si de a le mentine limba si traditiile acestora, fara a le apara interesele economice, decat pentru grupuri de interese etnice locale.
 Liderii UDMR, fortuiti de extremisti maghiari au solicitat si obtinut prin santaj drepturi suplimentare pentru etnia lor , urmand a solicita oficial autonomia teritoriala a tinutului secuiesc si atatind si mai mult extremismul roman, dand in acest mod, vad electoral PRM in zonele majoritar secuiesti.
 Utilizeaza termenul de maghiar si pentru secuii si romii care le vorbesc limba , oferindu-le avantajele  cartii de maghiar, obtinerea dublei cetatenii si drept de munca in Europa si acces liber fara viza in SUA.

 Pana la urma, etnicii maghiari bine organizati prin biserici voteza in proportie de 90% din numarul lor real cu drept de vot, obtinand procente mult mai mari decat in raport cu romanii care voteaza in procent mediu de 45%.
Daca votul in Romania ar fi obligatoriu UDMR nu ar intra in Parlament si ar trebui acordat un mandat obligatoriu de reprezentare ca pentru celelalte nationalitati.
 Mergeti domnilor intre etnicii maghiari obisnuiti si o sa vedeti ca nu exista nationalism  sau sovinism, sant oameni obisnuiti si multe familii mixte care doresc o viata mai buna pentru ei si copiii lor, vor sa-si pastreze limba si obiceiurile, vor liniste si pace pe pamantul pe care s-au nascut si crescut si trebuie acceptati caatare . Sant de invidiat,  fiind prin educatie mai gospodari decat multi dintre romani si am putea sa le urmam exemplu si sa fim fericiti ca ii avem compatrioti.
Oferta electorala: drepturi si autonomie teritoriala pe criterii etnice.

UNPR
Partid cu ,,merite deosebite” ce a ajutat la curatarea clasei politice de carieristi si oamenii santajabili, mare parte din ei cu dosare in justitie, ajutand celelalte partide in cresterea moralitatii lor, scapandu-i de ,,pietrele de moara” ce le aveau de gat.
Se declara partid de stanga, dar actioneaza pe dreapta esicherului politic ajutand puterea actuala sa-si mentina majoritatea, santajand la randul sau pentru in a-si mentine interesele economice personale.
 Nu are doctrina decat la nivel declarativ.

PP-DD
Partid de televizor care o cauta pe Elodia intre oamenii care mai cred ca poate fi gasita.
 Este un partid al unui mic profitor de sentimentalisme umane, rascolindu-le viata si facandu-i sa-si piarda timpul la televizor , doar doar va apare o noua telenovela pe care sa o despice in mii de seriale, scuipand in stanga si in dreapta, sperand ca va rupe ceva electorat de la acestia, de la nehotarati si de ce nu de la partidele cu rezonanta care au dovedit ca se poate mai bine.
 Singura lui tinta nu este Tara cum o declama ci EL, ci speranta ca va intra in Parlament cu inca cativa pe langa el, pentru a-si face jocul la doua capete din care sa profite financiar.
 Ai gresit tinta domnule diaconescu, si-ti uram sa ti se reduca numarul manelistilor si telenovelistilor pana la alegeri.
Ai fi o piaza rea, o noua experienta nefericita pentru tara . Sper ca lumea a inteles ceva din trecut si chiar din prezent.
Se doreste sa faca jocul PDL-istilor cu care spera sa se alieze, pentru ca un partid serios nu ar face alianta cu ei cu ori ce risc.

 PNG
- este Gigi Becali si atat.
 Prin masurile populise de ajutorare a celor oropsiti de vitregiile vremii, inlocuind obligatiile statului si-a creat  o figura de ,,mesia”.
Se declara nationalist .
In alianta cu PRM ar avea sansa sa intre in Parlament .
Sant cinstiti si te poti baza ca vor vota pentru legi corecte.

 PNL
– Partid cu doctrina autentica de dreapta , avand traditie istorica si contibutii directe prin inaintasii sai la infiintarea statului roman modern si a Marii Uniri. Perioadele in care au condus Romania au fost intotdeuna de avant economic prin politicile aplicate.
Partid de caracter , fac ca modul de conduita doctrinar sa primeze in comparatie cu dorintele individuale, chiar cu greutate din interiorul acestuia. Este un partid practic, care face aliante pre si post electorale, dar fara incalcarea principiilor liberale, pentru a-si atinge scopul.

 Are intuitia riscurilor economice financiare anticipand corect in jocul economic care le-a adus si succes.
 A fost acuzat de masuri de stanga care nu fac parte din doctrina lor, cum este marirea salariilor .
Nu trebuie uitat ca a condus cu spriginul PSD, care conditiona anumite masuri sociale si nici a faptului ca au luat de la PSD o economie echilibrata pe crestere.

Intre 2005-2008 a dublat salariile romanilor si a dublat PIB-ul Romaniei. PIB-ul pe 2008  fost mentinut la nivelul preeluat de la PSD de 8,5%.
A lasat un deficit bugetar relativ mare de 4,7% ceea ce nu era grav comparativ cu cresterea economica inregistrata la momentul de atunci cresterea reala fiind redusa la 4% considerata buna la acea ora , comparativ cu tarile europene.

 PSD
Partid social democrat - de stanga si reprezinta pe marea masa a oamenilor obisnuiti ai Romaniei, muncitori, tarani , pensionari, intelectualitate, cu dorinta declarata de a le imbunatatii viata.
Are interese in functionarea corecta a economiei si statului pentru a avea banii necesari pentru programele sociale.
 Incurajeaza dezvoltarea in ritm echilibrat, fara excese si riscuri
- Partid cu istorie relativ scurta dar complexa format din FSN dupa desprinderi succesive a ,,reformatorilor” Roman si Basescu, iar ulterior APR cu alt ,,grupul reformator” Melescanu dar si din asimilari succesive cu PUNR si uniune cu PSDR –Atanasiu.
Pana in 2001 a activat sub sigla PDSR

 Are doctrina de stanga dar nu s-a ferit sa ia masuri economice de dreapta daca au fost impuse de moment. PNL–ul avertiza ca anumite masuri sant ale doctrinei lor de dreapta si nu caracterizeaza doctrina PSD Guverneaza intre 2001-2004, preluand o stare economica critica pentru Romania, cu crestere economica,, zero”. Prin masuri economice corecte si oameni competenti numiti in functiile cheie ale statului, au inceput cresteri economice inca din primul an finalizand cu cresterea de 8,4 pe anul 2004.
 
 A realizat cel mai mic deficit bugetar din ultimii 22 de ani de 1,9% deci o crestere reala de 6,5% , mare comparativ cu media europeana a timpului.

 PC
- provine din PUR (Partidul Umanist) si aliat cu PSD in alegerile din 2000, isi schimba numele in Partidul Conservator in 2005
. Are o doctrina social liberala de centru, deci imbina armonios doctrinele celor doua partide PSD si PNL fiind un liant valoros de echilibru si eliminarea exceselor in alianta politica USL,  infiintata in februarie 2010.

 USL
 - alianta conjunctural- politica a partidelor PNL, PSD si PC a carei scop este castigarea alegerilor locale si parlamentare din 2012 pe un program comun echilibrat si negociat, avand tinta imediata,  scoaterea Romaniei din caderea economica si sociala din acest moment.

Santem convinsi ca aceasta Alianta USL nu-si va permite greseli sau excese de nici un fel, intrucat fiecare va dori sa demonstreze ca se poate trai in Romania mai bine si mai onest, fiind pentru fiecare partid in parte o piatra de incercare pentru viitorul lor politic.
In acest mod existand controlul reciproc a masurilor ce trebuiesc luate.
De reusita lor depinde atat viitorul lor ca partide cat si eliminarea de pe scena politica a partidelor nationaliste si de interese propii strict economice.

 Reusita lor depinde de scoaterea la lumina a economiei negre care este apreciata de analistii straini la peste 40 mdl euro, aproximativ 20 mdl pentru buget din taxe, bani cu care am putea depasi China la crestere economica anuala si crea 3 milioane de locuri de munca in Romania pentru a ne ,,reantregii” cu adevarat.
Daca mai adauga 10 mdl euro/an  la cheltuieli nejustificate cheltuite aiurea si dovediti inseamna ca am avea o baza de plecare sanatoasa. 

 De reusita programului lor pana in 2018 depinde asezarea in matca fireasca a politicii romanesti viitoare, care va trebui sa creeze cei doi poli politici de stanga si dreapta, ce exista in toate tarile cu democratii autentice si sa acceada la putere partidul care va fi necesar pentru tara si rezultat din dorinta reala a electoratului, functie de conjunctura economica si sociala la un moment dat.

 In parlament nu vor exista dispute pe interese meschine, ci pe interese nationale , completandu-se reciproc, cum este si firesc.
Este un vis frumos pentru care merita sa te bati .

 Oferta electorala :
- Crestere economica pe baza de reguli economice verificate prin reduceri de taxe fiscale, ce conduc la cresteri reale de venituri.
- Reducerea economiei negre, ca una din sursele dezvoltarii economice.
- Prioritate: atragerea accelerata a fondurilor europene prin sprigin de stat in intocmirea proiectelor.
- Cresterea numarului de locuri de munca cu venit declarat si reatragerea in tara a fortei de munca active plecata vremelnic in strainatate.
- Dezvoltarea agriculturii ca pilon economic strategic.
- Dezvoltarea si cresterea numarului IMM-urilor.
- Intarirea sociala a rolului statului .
- Cresterea rolului administrativ al statului in organizarea societatii pe toate palierele de activitate.
- Ofera capacitati profesionale si intelectuale pe toate functiile statului cu rezerve de aceiasi capacitate. Avem in tara capacitati intelectuale cu expertiza care nu au dorit sa-si pateze onoarea participand in actualul sistem politic.
- Eliminarea politicului din administratie.
- Eliminarea contractelor paguboase pentru societate sieliminarea posibilitatii de contracte cu statul prin firmele la care renunta pe perioada mandatului.
Pentru amanunte a programelor lor, rasfoiti paginile partidelor.

Speram, desi nu avem incredere deplina ca cele 10 punctele rezumate in decalog din spusele lor sau cele 100 de masuri din programul PSD,  se vor si indeplini.
Vom vota cu speranta ca macar o parte din programul strazii va coincide cu cel al partidelor, in care ne vom pune increderea si se vor gasi ca aplicatii in societate.

Ne este frica ca dupa o vreme, odata puterea castigata, acesta sa le intunece mintile si sa ia prostul obicei al puterii actuale.
Va rugam sa nu va credeti detinatorii adevarului absolut in politicile voastre bazate doar pe doctrine, va cerem sa le adaptati conjuncturii de moment internationale, dar si nevoilor tarii .  
Consultati specialistii pe domenii si trageti concluziile corecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu