luni

Episoade de Siguranta nationala

Este cunoscuta problema , chiar din declaratiile presedintelui, despre modul de spoliere a statului Roman. Trebuie sa-l credem deoarece are toate informatiile posibile, doar este seful CSAT nu?
Si ce face?
Ne spune si noua ce stie el de mai multi ani, pentru a ne face partasi la aceste spolieri , facandu-ne sa ne simtim si noi vinovati.

Acesta sa fie rolul presedintelui, sa stie doar ce se intampla, fara sa impuna masuri de eliminare a acestora. Oare oamenii indiriguiti sa rezolve aceste sesizari sant oameni numiti de popor sau pentru decor?
Nu dansul i-a numit in toate posturile cheie din stat, sa rezolve aceste ilegalitati?
Sau nu poate, fiindca s-au facut legi care ca acopere aceste ilegalitati , facandu-le legale.

 Nu-i de mirare ca in Romania se poate fura legal, cata vreme se stie acest lucru, iar procurorii adevarati au fost legat de maini in actiunea lor. Mai mult , toate rapoartele Curtii de conturi si SRI sant considerate informative si semnate de luare la cunostiinta si atat.

 Eventualele dosare de cercetare care ar trebui sa inceapa, sant blocate politic inainte sa inceapa si eventual se da o lege prin care cauza devine legala si actioneaza retroactiv.
Atunci care este rolul DICOT-ului?
Sa fie retribuiti fara sa faca mare lucru sau sa raspunda doar la comenzi politice?
Va vom reaminti doar o parte din modul legalizat de spoliere a statului:

- Interpretarea gresita a legii comisionului in aplicarea ei, dar si a faptului ca in ori ce contractare exista si suspiciunea comisionului ilegal , asa numita spaga.
 Verificati pe cei ce au avut dreptul la semnatura de contract si intrebatii de unde au banii, obtinuti in perioade relativ scurte. Scuzele cu imprumuturile rostogolite este o gogorita de acoperire a banilor negrii.

- Contracte cu statul cu clauze confidentiale, cu caiete de sarcini facute pe modelul firmei care trebuie sa castige licitatia.
 - Contracte aditionale cu valori de 3 ori mai mari decat contractul initial cu clauze confidentiale care acopera furtul, convenabile atat reprezentatului statal, dar in special contractantului. Situatie legalizata.
 - Contracte facute prin aplicarea creditului furnizor, in care statul este angajat la plata costurilor de contract in urmatorii 3-5 ani, doar pentru incasarea comisionului de contract. Situatie legalizata!

- Neurmarirea firmelor care au datorii, care isi vand firma prim metoda ,,boschetarul” foarte bine cunoscuta de oficialitati, fiind parte din ei in aceasta situatie , care si-au vandut firmele cu datori la stat folosind oameni total insolvabili sau straini care nu au vazut Romania niciodata .
Datoriile acestor firme trec la datoria publica, sumele fiind de ordinul miliardelor de euro. Situatie legalizata!

 - Eliminarea afacerilor de tip ,,suveica”si lasat ANAF-ul prin serviciile specializate si eventual DICOT-ul sa-si faca treba pentru care au fost infiintate. Aplicarea legii conflictului de interese si cea a confiscarii averilor dobandite ilicit sant suficiente daca s-ar aplica .

 - Reducerea starii de colonizare prin masurile aberante de instrainare a resurselor energetice, si zacamintelor naturale ale Romaniei.

 - Renegocierea contractelor ecomomice cu marile lanturi de magazine care scot profituri uriase din Romania iar noua ne servesc scuze la buget.

 -Stoparea exceselor si cheltuirii banului public pe toate palierele, guvern, consilii judetene, primarii locale prin standardizarea de preturi la achizitii si limitarea lor la strictul necesar.

 Prin corectia acestor stari mentionate garantam recuperarea nu a 2 miliarde euro, cat doreste guvernul sa recupereze imediat, ci minim 10.
 Curiozitatea este ca la Arad unde stim ca preturile de achizitii la mobilier stradal sant mari, sa fie depasite de 10 ori la sectorul 3 sau 6 a capitalei la acelasi produs.

 Nu ne putem explica decat ca rea vointa manifestarile dictatoriale transmise din varful piramidei pana la baza ei, in care totul este scump mai putin cetateanul care nu are niciun pret, sau mai rau este ca viata oamenilor impune costuri de stat pentru pensii si salariile bugetarilor si credeti ca ar fi mai bine fara ei, eventual cel mult cativa, in loc de pres pe care sa-i gasiti vinovati de prostiile facute de voi.

 Suspecta este si graba cu care se pregateste vanzarea unor procente considerabile ale companiilor strategice ale statului pe motivul rentabilizarii lor.
Dorim sa va spunem noi, dupa cum stiti de fapt si voi cum se pot rentabiliza fara vanzarea lor, si fara majorari ulterioare de preturi pentru facturile cetateanului, doar ca asa solicita UE   fara compensari proportionale.

 Este suficient sa eliminati sutele de firme politice ce capuseaza aceste companii, eliminati sistemul actual de organizare si numire a Consiliilor de administratie politice, populate cu profesionisti in arhitectura, in sport si alte domenii, ce conduc sistemul energetic.
 Gasiti exemple identice la toate companiile de stat.
 Inlocuiti-i pe acestia cu profesionisti autentici apolitici platiti dupa performanta si veti avea companii superprofitabile si bani la buget.

 -Spuneti ca vinovat de situatie actuala a tarii  este poporul roman pentru ca nu vrea sa munceasca.
 Noi va spunem ca prin politicile voaste fiscale ati redus locurile de munca si proportional veniturile la buget.

 - Am aflat ca de vina este opozitia politica care nu doreste sa participe la guvernare si a scoate tara alaturi de voi din criza.
Santeti comici daca nu de-a dreptul paranoici pentru asemenea argumente .
Cine ar fi nebun sa participe alaturi de voi si sa se compromita dupa ce ati aplicat in ultimii 3 ani masuri impotriva Romaniei si care au agravat criza.
Criza a fost pretextul initial, o gogorita care au folosit-o pentru accentuarea ei in Romania si acoperirea furturilor oficiale.

 Daca va considerati cat de putin democrati, declansati alegeri parlamentare anticipate maine si dati-le puterea in mod democratic, nu o pomana murdara compromitatoare pentru a avea pe cine arunca vina situatiei de groaza, unde ati aruncat Romania.
Ati putea avea sansa sa intrati in parlament, desi nu meritati, acolo la limita, pentru a invata ceva despre democratie.

- Am mai aflat din spusele voasrte ca de vina sant pensionarii care nu respecta rata de deces planificata de voi, in ultimul an reducandu-se doar cu 105 de mii, iar bugetul statului nu poate suporta decat 1,5 mil. de pensionari din cei 4,5 milioane existenti, din care peste 1 milion au fost scosi cu forta la pensie.

 - Am aflat ca vinovatii sant bugetarii, in special cei din politie, sanatate si invatamant,  fiind prea multi si voteaza sigur impotriva voastra, avand influienta la sate, intelegand de fapt meritele voaste si le-ati redus randurile.
 Nu puteti sa-i cumparati pe toti cu ,,reantregirea” chiar daca aceasta este oxigen pentru majoritatea lor, pentru ca oricum va ramane o diferenta substantiala de recuperat .

-Vinovata este justitia pentru ca nu produce suficiente dosare cu opozantii politici, impiedecandu-se mai mult de penalii vostrii.
Vai de mama celor care ar avea intentia sa tradeze puterea si sa aiba cea mai mica cauza in instanta.
Ex. Boldea poate fi multiplicat cu 100 in randul avocatilor romani cu asemenea metehne, el fiind tradatorul de serviciu.

 - Vinovati sant cei ce au reusit sa va imite, pacalind sistemul si obtinand certificate de handicap pentru a beneficia de scutiri de impozite, in detrimentul celor cu adevarat handicapati si care nu pot intra in liste din cauza ca locurile sant ,,ocupate”.
 Pentru voi legea este facultativa si o respectati numai daca doriti si nu va deranjeaza.
 Daca da, o schimbati.

 Domnilor , solicitam democratie autentica, si lasati pe altii sa faca administratie , pentru ca voi vati dat examenul, facand din Romania o tara coloniala dependenta de exterior!
 Ati privatizat totul si nu ati terminat?
 Va ramane de privatizat SRI, DNA, SIE,  STS si alte institutii care ruleaza multi bani.

 Parerea strazii este ca trebuie ca in perioada urmatoare sa urmariti timpul probabil, prezentat de Busu la proTv, care va spune ca pe partea voastra de tara, bate vantul hotarat sau nervos dupa caz si norii negrii insistenti s-au abatut asupra voastra, maturandu-va din calea democratiei.

 Pe la noi vantul mai adie, mai creste in intensitate, dar ramanem drepti!
  Nu va regasiti in preferintele noastre asa ca ,,la nevedere''  si sa nu mai auzim de voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu