vineri

Ecoul Strazii

Ati anticipat ,,inteligent”, lasand oamenii in strada pana sa-si pierdut interesul pentru acest tip de manifestatie. Inteligenta voastra s-a dovedit limitata intrucat ea a incarcat inimile romanilor cu speranta, dar si constiinta ca se poate, iar efectul se va constata in alegeri.

 Pacat ca acestea nu se pot efectua cand doreste electoratul arestandu-i acest drept prin legile facute de voi impotriva poporului.
 Asteptam schimbarea acestei legi incorecte si antidemocratica.

 Daca ati avea onoare ati demisiona cum fac toti politicienii din tarile cu democratii reale daca asupra lor planeaza o suspiciune antidemocratica.

Voi aveti democratia voastra inteleasa dupa cum vreti voi, pentru apararea intereselor de grup si afirmand ca voi aveti dreptate.
Nu vedeti ca ,,dreptatea'' voastra are picioare scurte?
Ati arestat si la propiu, amendand in bani acest act democratic de protest.

 De ce nu aveti curajul sa va incercati sansa acum in alegeri anticipate, sa vedeti ce procente de sustinere aveti, ascunzandu-va dupa dreptul vostru stramb, de a sta la conducere pe intreaga perioada de mandat. Vrem o modificare constitutionala in acest scop si dreptul de a vota ori de cate ori situatia o impune.

Va ascundeti dupa referendumuri neconstitutionale, in care dupa o intrebare de bun simt, ascundeti ,,7” de interes antidemocratic.
 Intr-un referendum democratic se pune o singura intrebare si raspunsul este da sau nu .
 La inerenta schimbare de constitutie o sa puneti un numar de intrebari, la cate articole veti sa schimbati?

Vreti deschiderea de ,,scoli politice” care sa invete tinerii cum sa ocoleasca democratia constitutionala, pentru a ascunde intentiile marsave.
 Daca cele mentionate in capitolele protestului strazii, rezumati in termeni cat se poate de concisi, nu v-au convins, faceti-va o analiza a constiintei.
Ati putea avea surpriza ca prin metodele securistice folosite de actuala putere sa va da-ti seama ca ati fost indusi in eroare, prin spalarea acelei parti a creierului responsabila cu analiza realitatii evidente.

Intr-o democratie reala , daca un om are de suferit din cauza unor politici prost aplicate este o stire de presa care trebuie dezbatuta si indreptata in mod justificat.
Dar in situatia noastra, unde peste jumatate din populatia Romaniei are de suferit din cauza actualelor politici, ce trebuie sa facem?
 Sa tacem?
Sa acceptam inevitabilul?
Nu vedeti ca santem la un pas de o catastrofa sociala.

 Nu ma adresez celor care s-au realizat material in aceasta perioada sau nu au avut de suferit , dar de ce nu si pentru acestia?
 Putem doar anticipa ce se poate intampla in continuarea acestei politici dezastruoase pentru 90% din populatia Romaniei.
 O farama de patriotism trebuie sa fi ramas in fiecare din noi, desi politica actuala a fost dusa tocmai pentru disiparea lui pana la eliminare.

 Vedeti masurile subersive de intoxicare a electoratului cu metode verificate de istorie, asa zisele tehnici de manipulare, folosind institutiile de cultura ale statului si mass media pentru denaturarea adevarului  in a-si atinge scopul?

 De ce nu ati infiintat un minister al Propagandei ideologiei voastre pe model SS si nu lasata la nivelul secretarului de stat cu propaganda ce conduce Institutul Cultural Roman?

Oare de aceea spiritul patriotului  Eminescu nu se mai regaseste in preferintele voastre?
Spiritul Eminescu trebuie sa fie materie de examen la intrarea in Parlament si in toate institutiile statului!
Oare sa va fie teama de cutremuratoarele mesajele patriotice transmise in poezie si mai ales in proza, care v-ar putea afecta imaginea si crezul , fiindca santeti luati la tinta de acestea si vi se potrivesc manusa?

Santeti un fir de nisip pe langa un munte, iar invidia micimii voastre este evidenta.

Fara voi, putem trai mult mai bine,  fara Eminescu nu!
Stiim atatea despre voi incat ne doare si ,,gandul".
Eminescu va inchina prin noi un final din scisoarea III-a, fragmente din Imparat si proletar , char si Ai nostrii tineri, dar sa nu omitem ,,Ce-ti doresc eu tie , dulce Romanie ’’ si  ceva proza patriotica, poate reanvatati ceva, daca in liceu ati lipsit de la aceste lectii.

Uitati-va la fetele trecatorilor de pe strazile Romaniei si veti vedea doar chipuri ingandurate si indurerate. Uitati-va prin comparatie la oamenii obisnuiti din Europa pe unde sigur ati fost in drumetiile voastre pe banii statului.
Ati observat deosebirea radicala?
Nu credem, pentru ca voi treceti in masini printre oameni si petreceti timpul liber in cluburi de ,,cultura'' selecte, unde toata lumea este fericita de aburii alcoolului si nu va amestecati cu prostimea.

Asta este educatia si recomandarea puterii pentru cultura neamului.
Sper sa mai avem acel dram de demnitate si inteligenta incat sa nu cedam noii educatii pe care vor sa ne-o inoculeze actualii propagandisti?

Va comportati de parca v-ati fi nascut si trait pe luna in laboratorul de partid si nu pe pamant cu muritorii de rand.
Nu vedeti ca viitorul este acelasi pentru toti?
Vorba cantecului ,,cu ce m-am ales in viata''sau voua va place doar opera scisa cantata de voi?


Santem amenintati ca daca ei nu vor mai fi la putere, nu vor mai fi bani de pensii.
Noi stim ca daca mai raman la putere mult timp, este foarte posibil sa ne pierdem credibilitatea si sansa de a imprumuta si sa fie luate si alte masuri de reduceri de pensii.

Nu vedeti ca au rupt incet, incet cu picatura tot ce ne era mai de pret, acel liant care ne tinea uniti pentru tara, acel patriotism national sincer, care ne facea sa fim mandrii ca santem romani.
Ce sant ei in comparatie cu figurile istorice despre care stiam.
Caatare i-au coborat de pe socluri , i-au dezgolit si si-au facut nevoile pe ei, pentru a ne arata ca ei sant mai buni, iar istoria sa-i consemneze pe ei drept ctitori de tara noua .

Trebuie scrisa o istorie neagra a Romaniei, unde sa-si gaseasca locul.
Am ajuns dintr-un popor relativ harnic, la un popor de asistati din toate punctele de vedere, reducand si numarul acestora din lipsa banilor, inlocuind asistatii cu nevoi reale cu intrusi de-ai vostrii care sa reduca bugetul acordat acestora.

Oamenii cer dreptul la munca, pe care le-au pierdut prin politicile voastre economice, trimitandu-i la o munca iluzorie, care nu exista sau este limitata.
 Lozinca ,,Vrem sa muncim , nu sa cersim” este crunt de actuala.
 Strada doreste ca sa nu mai imprumutam bani de pensii si doreste ca ele sa fie asigurate prin munca noastra, ca plusvaloare a muncii prestate.


Ne dati exemple zilnice de la rublica ,,Asa nu”, prin actiunile voastre sau a membrilor partidelor ce i-ati adus in parlament sau la conducerea administrativa a tarii, cotizand initial din greu pentru obtinerea acestor posturi fara ca profilul moral sau profesional, sa fie o clauza in fisa postului.

 Asa s-a ajuns ca antrenori de fotbal, arhitecti sa reprezinte sistemul energetic national, fara sa va ganditi ca ,,fazele de curent sant periculoase, daca le confunzi cu nulul”.
Se pare ca acest nul, tradus social, sateti voi.
Nu mai vorbim de profesori de sport si absolventi ai academiilor de vara de 30 zile, ce conduc ministere foarte importante, doar ca sant pupilele voastre si executa intocmai ordinele politice.

Rau ati decazut domnilor!
Vreti sa castigati respectul nostru?
Faceti-o!
Dar nu prin actiuni politice impotriva evidentei, pe principiul ca voi stiti ce este mai bine pentru noi!
Vreti sa comunicati cu noi, dar o faceti in stilul vostru, impunandu-ne vointa voastra impotiva drepturilor noaste.
Multumin de asemenea comunicare.
Va plangeti ca nu santeti intelesi fiind prea inteligenti pentru aceasta?
Cum sa va intelegem masurile si actiunile aberante pe care le luati doar in interesul vostru, pentru ca aveti dreptul pe baza mandatului.
Domnilor! Nu aveti mandat sa va bateti joc de noi si tara.
Speram ca fiecare sa plateasca dupa faptele si pacatele sale.

De ce nu consultati mediul academic largit si nu 1,2 persoane care va sant loiali din interes financiar.
Ei si-au castigat dreptul nostru sa ne reprezinte, nu prin vot, ci prin inteligenta si munca lor in domeniile in care actioneaza.
Acestia sant reprezentantii nostrii autentici.
De ce nu-i consultati?
De ce-i ocoliti?
Va credeti mai destepti si mai pregatiti decat ei?    
Sau voua nu va iese nimic din aceasta consultare?
Voi aduceti consultanti straini pe sume ametitoare si nejustificate pentru noi, cu comisioanele aferente.
Va este teama sa dati bani pentru academiile consultate pentru asi putea plati elitele si munca lor corecta.
Nu va convine solutia corecta data de acestea pentru ca nu va avantajeaza financiar.
Va sant ostili?
Voi cum le santeti?

 Chiar si bogatilor cinstiti a acestei tari le recomandam schimbarea optiunilor economice actuale, intrucat intr-o tara bogata prin oamenii ei, vor putea sa-si mareasca prin afaceri cinstite, averile, si sa nu stea cu teama ca DNA-ul va bate la usa lor, cand nu vor putea sa satisfaca vreo cerinta politica.

Va dorim o viata ,,linistita” intru apararea averilor voastre.

Ati adus tara in situatia de stigmat, fiind ocoliti de lumea buna din afaceri si chiar turism, ajungand de rasul lumii!
Romanii obisnuiti din strainatate evita sa-si declare nationalitatea.
Asa sa va ajute Dumnezeu, dupa cat bine ati facut acestei tari! (urare sinonima cu cea de la nivel inalt)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu