joi

Politica somerilor


  
Teama pentru pierderea jobului este fireasca pentru majoritatea cetatenilor acestei tari.
A aparut o noua ,,societate’’ in care falimentul pentru unii se apropie , cea a politicienilor sau chiar a  primarilor de localitati.
Este deci fireasca aceasta miscare brauniana din partidele puterii, pentru asi  asigura un nou job sau a ramane someri de lux.
Santeti proxeneti politici daca va maximalizati sansa de a fi reales?
Nicidecum, este o stare umana fireasca a ganditorilor, si chiar a ,,necuvantatoarelor’’.

Electorul simplu, care a avut nefericirea sa fie in ipostaza de somer si datorita politicii duse de actuala putere si-o vor prelungii, credeti ca va vor vota pentru inca un mandat?
 Sau sa se ,,bucure’’ pentru o viitoare perioada de somaj fara plata pe care
 le-o preconizati?
Cati noi someri  aduceti in piata, pentru reantregirea salariilor?
Ce alternativa au acestia?

La capsuni,  locurile sant ocupate cu somerii din anii trecuti si voi oricum nu corespundeti fizic selectiei naturale care se face pentru acest job .
Ar fi de dorit sa petreceti alaturi de acesti oameni macar o saptamana si a locui alaturi de multi dintre ei in locuinte improvizate din cartoane pe sub poduri , dar va avertizam ca si aceste locuri sant ocupate.

V-as mai dori sa stati la piata de munca in regim sclavagist, sa va selecteze cineva pentru o munca ocazionala.
 Multi stau cu saptamanile, asteptand o ocazie sa fie selectat , umilinta acestora s-a transformat intr-o rezistenta psihica de neimaginat pentru politicieni, pentru  a-si asigura un minim de trai, acolo, fara sa viseze ca ar mai putea trimite acasa la copii ceva mijloace de subzistenta.

30% au reusit sa aiba un job decent, ceilalti rezista cu ajutorul societatilor Caritas.

Cine a ,,reusit in afaceri’’ in exterior?
 Acestia sant hotii, cersetorii, grupurile mafiote organizate, proxenetii,  toti acestia fiind ,,ambasadorii Romaniei’’, care ajuta la imaginea colorata in presa externa a Romaniei.

Ambasadorii platiti de statul Roman nu exista in realitate, decat pentru interesele lor personale si eventual politice din perioada alegerilor, cand cumpara voturi externe sau le falsifica, in favoarea cui il plateste.
Acest model este terminat,  intrucat o se va da raportul unei noi puteri sau eventual procuraturii.

Doriti un nou mandat?
Ce ne mai promiteti acum , un altfel de ,,sa traiti bine?
Probabil santeti linistiti, avand in punguta suficiente rezerve pentru a va relansa  sau sa urmati cetatenii trimisi in strainatate pentru a organiza acolo un guvern in exil.
DNA-ul reorganizat apolitic, speram sa-si faca datoria si sa va intrebe de sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu